/ av /   Okategoriserade / 0 comments

År 2020 – inte riktigt som vi hade väntat oss

Ja, vad ska jag säga som ni inte redan vet?

I år blev det ett väldigt speciellt år för oss alla. Under den rådande pandemin som världen har drabbats av så har alla tillställningar och mässor ställts in under året. Eftersom att vi inte har kunnat åka ut på mässor i år så har vi inte kunnat komma ut och träffa er kunder som vanligt. Men jag hoppas att ni kan komma  in här på hemsidan och kolla på de produkter vi har. Det har varit jättedåligt med uppdatering från vår sida då vi har fått sätta equitex åt sidan och jobba med annat under året. Men nu känns det som att vi är sugna på att förnya oss lite och ska försöka lägga upp lite mer saker så att ni kan fixa era julklappar hos oss! Så alltså kommer det att komma upp nya produkter här på hemsidan och är det något som ni saknar, så fråga oss så försöker vi hitta hur vi kan lösa problemet.

Vi har valt att inte göra hemsidan till en webbshop utan mer som ett skyltfönster där man kan se produkterna. Men självklart kan ni skicka iväg ett mail till oss om ni vill beställa. Det tar lite längre tid nu när vi jobbar så mycket vid sidan av equitex, men vi svarar och gör era produkter så fort vi kan!

Hoppas att ni alla ändå har haft ett bra år och håller ut till nästa mässa! För vi är superladdade och kan knappt bärga oss med alla nyheter som vi kommer ha med!

 

Ha det så bra!

Kramisar / Alice

Dela detta

Skriv en kommentar